duidelijk, compleet, betaalbaar

Onze Formules voor crematie

Crematie is een proces waarbij het lichaam van de overledene wordt verbrand en omgezet in as. Deze keuze wordt steeds vaker gemaakt vanwege de flexibiliteit in de bestemming van de as, de mogelijkheid tot persoonlijke ceremonies, en de vaak lagere kosten in vergelijking met een traditionele begrafenis. Bij Budgetuitvaart bieden we verschillende crematieformules aan die aansluiten bij uw wensen en budget, allemaal met respect en zorg uitgevoerd.

Bij Budgetuitvaart hebben we diverse formules samengesteld om aan verschillende behoeften te voldoen. Klik op een van de onderstaande formules voor meer informatie:

  • Budget Crematie
    Een complete uitvaartdienst met een afscheidsmoment op de begraafplaats
  • Budget Home
    Een zorgeloze uitvaartregeling om de urne van je dierbare een plekje te geven in de vertrouwde omgeving, zonder ceremonie.
  • Memento Scaldis
    Een unieke uitvaartdienst met een afscheidsmoment aan de Schelde dat kan worden bijgewoond door nabestaanden en genodigden, waarbij de urne te water wordt gelaten in de Schelde
  • Budget Easy
    Deze formule is ontworpen voor degenen die een respectvolle bestemming voor de urne willen, zonder aanwezigheid van nabestaanden bij de asbestemming.
  • All-In Uitvaart
    Een complete en zorgeloze uitvaartdienst met crematie, een uitvaart in een aula, en aanvullende diensten om een waardig en respectvol afscheid te garanderen.